Personal Training

PT -paketti s

6 tapaamista, 66€/kk tai 396€

S -paketti on tehokas tapa aloittaa harjoittelu kuntosalilla. Personal Trainer luo sinulle henkilökohtaiset suunnitelmat ja ohjelmat SYKE -Tribe palvelussa, jossa kaikki tarvittava tieto kulkee mukanasi mobiilisovelluksessa. S -paketti on voimassa 6kk ostohetkestä. S -paketti sopii myös hyvin lahjaksi.

PT -paketti M

12 tapaamista, 124€/kk tai 744€

M -paketti on tehokas tapa aloittaa harjoittelu kuntosalilla. Ehkä kaipaat lisäksi ohjeita muuhun harjoitteluun ja ruokavalioon? Personal Trainer on enemmän läsnä ja luo sinulle henkilökohtaiset suunnitelmat ja ohjelmat SYKE -Tribe palvelussa, jossa kaikki tarvittava tieto kulkee mukanasi mobiilisovelluksessa. M -paketti on voimassa 6kk ostohetkestä.

PT -paketti l

24 tapaamista, 229€/kk tai 1374€

L -paketti on muutoksen tekijän paketti. Personal trainer on tehokkaasti läsnä ja pystyy reagoimaan haasteisiin matkan varrella. SYKE -tribe mahdollistaa PT:lle jatkuvan seurannan ja muutoksessasi mukana elämisen. 

PT -tapaaminen

50 min tapaaminen, 69€

Haluatko neuvoja tekniikkaan ja harjoitteluun? Haluatko varmistaa, että teet treenin oikein tai tehokkaan kertatreenin valmentajan kannustamana. Kertakäynneistä voi myös muodostaa vaikkapa pienemmän starttipaketin yhdessä kuntosaliohjelman kanssa.

Muutos -kuntosaliohjelma

Muutosklubin 1- tai 2- jakoinen perusohjelma 34€

Muutos hyvinvointiklubin laitteille suunniteltu perusohjelma, joka sopii peruskuntoilijalle, jolla ei ole liikuntarajoitteita. Ohjelmasta on eri variaatioita, joista valitaan sopivin PT -haastattelun perusteella. Ei sisällä ohjausta. Kuntosaliohjelma jaetaan paperisena tai PDF -tiedostona

Henkilökohtainen ohjelma

henkilökohtaisesti suunniteltu kuntosaliohjelma 84€

sisältää PT -haastattelun sekä haastattelun perusteella tehdyn kuntosaliohjelmat tai ravinto-ohjelman. Henkilökohtaisen ohjelman ohessa suosittelemme hankkimaan PT -tapaamisia, joilla opit suorittamaan ohjelman oikein ja turvallisesti. Kuntosaliohjelma jaetaan paperisena tai PDF -tiedostona