Hieronta

AJAN VARAUS

25 min hieronta

30€ (Klubihinta 21€)

25min hieronnassa sopii pienen ja täsmällisen ongelman hoitoon tai lyhyeen rentouttavaan hierontaan. 

50 min hieronta

50€ (Klubihinta 35€)

50 minuutin hieronta sopii hyvin kivun hoitamiseen tai rajatun alueen käsittelyyn. 

80 min hieronta

69€ (Klubihinta 48€)

80 minuutin hieronnassa voidaan käsitellä hieman laajempaa aluetta ja hieroja pystyy helpommin reagoimaan uusiin löydöksiin.

110 min hieronta

85€ (Klubihinta 60€)

Jos haluat kokovartalohieronnan, valitse 110min aika. Saat kokonaisvaltaisen hieronnan useammalle alueelle tai vaativampaan kivunhoitoon laajemmalla alueella.

TIETOA HIERONNASTA

Hierontapalveluihimme kuuluu:  Klassista- ja urheiluhierontaa, Dry Needling, Kinesio- ja urheiluteippaukset, Mobilisaatio nivelille ja rangalle, Purentalihaskäsittely ja -neulaus, fasciakäsittely ym. Ammattiosaamisessa on eroja ammattilaisten välillä. Varmista tarvittaessa osaaminen erikseen.

Tule ensimmäiseen hierontaasi 10-15 minuuttia ennen varattua aikaa. Sähköpostiin saamastasi vahvistusviestistä löydät käytännön ohjeita pukeutumiseen ja paikalle saapumiseen. Ennen ensimmäistä hierontaa asiakas täyttää hoitokortin. Hoitokorttiin merkitään mm. Henkilötiedot ja -tunnus, sairaus- ja hoitohistoria, lääkitykset, oireet ja hoidon syy. Hoitokortti on lakisääteinen, sillä koulutettu hieroja on VALVIRA:n valvoma terveydenhuollon ammattilainen ja toimintaa säätelee mm. laki terveydenhuollosta sekä potilasturvallisuuslaki. Hoitokortti säilytetään henkilötietolain mukaisesti.